ISC Courses

Most popular
Trending

All ISC Courses

Filter by category

Filter by

Instructor

    We found 1 course available for you
    See
    -3%

    ISC Class XII Accountancy

    181 Lessons
    250 hours
    All Levels

    Introduction – The Indian School Certificate (ISC) which is higher …

    What you'll learn
    1. Why Upheed’s CBSE 12th Accountancy Course include?
    Ans. CBSE 12th Accountancy Course include –
    • In-depth course coverage with concept clarity.
    • Precision practise of 500-600 odd sums to enable application of the concept learn and rigorously train the students for their Board Exams.
    • Once a chapter is taught revision classes, doubt clearing session and weekly test is conducted to enable the student to be through with the syllabus.
    • High quality study material.
    • We assure 100% CBSE Class 12th Accountancy Syllabus to be covered.
    • Course taught by Qualified Professionals like CA, CS.
    • This strong foundation in concepts and problem-solving skills is the reason Upheed students perform exceedingly well in both school exams and in competitive exams like CA Foundation, CS.
    • Ace the board exams and score marks without mugging up.
    2. Why should one purchase Upheed’s CBSE Class 12th Accountancy Course?
    Ans. One should purchase Upheed’s CBSE Class 12th Accountancy Course because –
    • It is taught by experts and qualified tutors.
    • Class 12th Accountancy becomes the foundation for the all the future learning in a commerce student life. Thus, it is very important that not only the concepts are understood but also practiced.
    • Scoring well in the board exams through well understood concept and sufficient practice sums.
    • The doubts solving, revision classes and test series enables the student to be ahead of their peers.
    • In depth conceptual learning.
    • Get assistance from accounting professors. Clear doubts all your doubts
    3. What happens if the student misses a class during the week?
    Ans. No issues. When a student misses a class during a week. He has multiple ways to cover up the same –
    • A backup of the live classes is sent to the students from where they can view the classes which they have missed.
    • A student can attend the same class in another batch.
    • A student gets revision classes at the end of the week.
    4. What does the course include?
    Ans. The course includes -
    • Live Interactive Class by the top expert teachers at the scheduled time every week.
    • 100% coverage of CBSE Syllabus.
    • 100% support until the date of the board exam.
    • Anytime doubt solving session in the interactive classes and the doubts session every week.
    • Around 250-300 hrs of courses content taught with around 500-600 practical sums solved in the class.
    • It has question bank includes around 1200 questions from past question and various reference text books.
    • If the student buys a course from Upheed, one need not have to purchase any other reference courses at all.
    5. Do students need internet to access the courses?
    Ans. Yes. The student should have internet access to view the courses and attend the classes very week.
    6. Can the video be downloadable?
    Ans. No. The video or the course content cannot be downloadable. The study material, notes, question bank is given in the pdf.
    7. What is the applicability of the course?.
    Ans. The course is applicable for students who are writing CBSE 12th Board Exams for the Academic Year 2022-23.
    8. Do you provide classroom training?
    Ans. We do not provide classroom training. We provide an online platform as a virtual companion for your board exam preparation for subjects in the commerce streams.
    9. Do you provide notes and study material?
    Ans. Yes, we provide soft copy of notes and study material, which can be accessed and read while watching the videos.
    10. Can I use my account in more than one device?
    Ans. No. Accessing your account from more than 1 device at the same time, logs you out of your current device.
    11. How long does it take to activate my account after the payment is made?
    Ans. Your account is activated immediately.
    12. Can I access all my study material through the website?
    Ans. Yes. You can access all your study material from the website.
    13. Do you give the test schedule beforehand?
    Ans. Yes, we provide the schedule beforehand.
    14. Can I retake the test?
    Ans. Yes, you can retake the tests on test series.
    15. Do you provide weekly tests?
    Ans. Yes, we provide weekly and monthly tests to help you identify your weakness.
    16. Can I take topic wise tests?
    Ans. Yes, you can take a combination of topic wise tests.
    17. Does Upheed faculty have test discussions?
    Ans. Yes, the previous year’s questions and revision test series questions are discussed by top faculty.
    18. Can I attempt the questions in question bank more than once?
    Ans. Yes, you can attempt the questions in the question bank any number of times.
    19. Does the question bank contain answers and explanation?
    Ans. The question bank contains answers with explanation for each question.
    20. Does the question bank and test series contain previous years questions?
    Ans. Yes, the question bank and test series contain previous years questions.